Category Archives: Leon van der Zanden

Leon van der Zanden – Vruchtvlees

vruchtvlees highres

Leon is weer terug met zijn 6e soloprogramma, waarin hij zich afvraagt waar de ‘echte mensen’ toch zijn gebleven. Waar zijn de helden van toen, voordat we doodgegooid werden met X-factors en Barbies? En kan hij zichzelf nog wel vinden? Leon wil niet meer moeilijk doen, hij wil lekker leven, dansen, zingen en veel plezier beleven. De vrijheid vieren. Samen met het publiek. Hij wil weten hoe de mensen in de zaal alle onzin wegspoelen en weer terugkomen bij de essentie, het rauwe vruchtvlees. Leon gaat aan zichzelf werken, in het verre buitenland of gewoon aan de keukentafel, met veel improvisatietalent, humor en oprechtheid. “Ik sta op, zoek, vind, lach, dans, ben bang, verlaten, ik huil, neuk, buig, trip, draai mijn hoofd, zing, schreeuw en bewonder, praat en pers. Om jou dit te geven. Recht uit mijn hart. Het beste van mezelf. De rest houd ik voor me.

Continue reading

Leon van der Zanden – Zwarte Hond

image278

Een “aanstormend” talent! Of beter gezegd, een talent. Misschien is dit wel een snelle conclusie. Maar na het zien van zijn derde avondvullende programma “Zwarte Hond” kan niet anders worden geconcludeerd.
Deze DVD bevat meer multitalent Leon van der Zanden bekend van MTV’s “Pimp my room” en het programma “Olifantendoders”

Opgenomen in 2004.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=xVTEXErh_9U

 

Continue reading

Leon van der Zanden – Hoerejong

image280Stand-up comedian en cabaretier Leon van der Zanden maakt razendsnel carrière. Hij won in twee jaar tijd maar liefst zeven prijzen op cabaretfestivals. Jury en publiek vallen als een blok voor zijn ontwapenende charme. Nu wil Leon van der Zanden van zijn vriendelijke imago af. In Hoerejong steekt hij onomwonden de draak met vastgeroeste denkbeelden. Hij is origineel, schaamteloos en hilarisch en hij is sterker en kwetsbaarder geworden, meer volwassen zeg maar.

Opgenomen in 2003.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=GN5tFg1jsE8

Continue reading

Leon van der Zanden – Een Coole Snelle Jongen Met Een Zachte Bruine Vacht

image282

Het eerste avondvullende programma van Leon van der Zanden is nu op DVD verkrijgbaar. De ‘zachte bruine vacht’ is een verwijzing naar zijn afkomst met een moeder uit Mauritius en een Nederlandse vader. Van der Zanden vertelt hoe hij op zoek is naar zijn eigen identiteit. Hij is een tijdje neger geweest en ook homo, maar hij werd toch vooral gezien als een ‘fopneger met een Brabants accent’.

Van der Zanden speelt zijn programma energiek en gaat soepel om met het publiek. Hij wordt daarbij ter zijde gestaan door de dj Michiel van Kampen, die het optreden opsiert met een aantal stampende beats.

Opgenomen in 2002.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=67Wv2bzDGSY

Continue reading