Roue Verveer - Mans Genoeg PackshotTien jaar stand-up. Tien jaar bij Comedytrain en Freshwagon.

Tien jaar touren langs de theaters. Wie Roué Verveer nu nog niet kent, heeft deze hele eeuw in coma gelegen. Wie Roué wél kent trouwens ook. Maar dan van het lachen. Want zijn programma’s staan zonder uitzondering stijf van de humor.

Zo ook zijn vierde show. Mans genoeg. Een voorstelling vol onderwerpen die je normaal niet zomaar even aansnijdt. Die je normaal gesproken zelfs probeert te vermijden. Maar die dankzij de touché van Roué onbedaarlijk op de schaterspieren zullen werken. Of de zaal zijn vrije lach de vrije loop laat? Kans genoeg in Mans genoeg! Wij verheugen ons. Op een feest. En ook vast op de komende tien jaar.

Opgenomen in 2011.

Trailer: Niet beschikbaar.

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2011
Duration 104 min
Subtitles