Sleeve_V1.inddnigelwilliams

 

 

 

 

 

 

 

Een groot bakkes, nog een groter hart. Dat is Nigel Williams voluit. En dat hebben ze geweten in binnen- en buitenland. Als onuitputtelijke bron van levenservaring neemt hij je mee in één briesende én hilarische gedachtestroom, van de arbeiderswijk in het Engelse Bristol tot zijn dagelijkse portie frustratie in Antwerpen. Nigel legt de grote én kleine kantjes bloot. Kritisch voor iedereen, beginnend bij zichzelf.
“Wie niet met zichzelf kan lachen, verliest het recht om met een ander te lachen.”

In zijn vijfde show Working Class Hero schopt hij een sociaal besef met de kracht van een moker, maar met de precisie van een figuurzaag. Hij staat op de barricade om ‘de vijand’ te ontmaskeren en neemt met zijn unieke nuchterheid eigen idealen en die van generatiegenoten op de korrel. Hij confronteert zichzelf en de kijkers met de eigen hypocrisie en selectieve verontwaardiging.

Een dikke vette middelvinger naar alles wat onrecht én onecht is. Niet geschikt voor gevoelige zielen.

Opgenomen in 2013.

Trailer: http://youtu.be/UK7YKIhNP4Y

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2013
Duration 102 min
Subtitles