PivHuvluv - StandUp4Kids_2D

PivHuvluv---StandUp4Kids-3D

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Stand Up 4 Kids’: De humor van comedian Piv,  voormalig onderwijzer en ex-jeugdwerker, heeft altijd al kinderlijke trekjes vertoond: levensechte verhalen, gelardeerd met visuele onzin en primaire muziekjes. Hoog tijd om alle pijlen op de kids zelf te richten en hen te confronteren met hun eigen onhebbelijkheden en kleine kantjes. Maar ook de ouders komen er niet zomaar van af. Daar bovenop stouwt Piv, trouw aan zijn eigen idioom, het podium vol met zijn platendraaier, een oude klasfoto, een gitaar en een accordeon. Genoeg om meer dan een uur loos te gaan in deze heuse familievoorstelling.

Opgenomen in 2013.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=xswv5_0rWKc

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2013
Duration 73 min
Subtitles  –