hans_teeuwen_industryoflove‘Industry of Love’, het vijfde soloprogramma van Hans Teeuwen, vertelt het verhaal van Arnoud Jan de plan en Elvira de stok die heimelijk verliefd zijn op elkaar en proberen een dun boekje over betonrot te stelen van Aramot de luie veldreus, die zelf niet eens kan lezen. Tijdens hun missie worden ze dwarsgezeten door een groep cynische bevers, die om onduidelijke redenen solidair zijn met Aramot. Wat niemand echter weet, is dat Aramot het dunne boekje met liefde en plezier zou afstaan als het hem op een normale manier gevraagd zou worden. De strijd tussen Arnoud Jan en  Elvira enerzijds en de groep bevers anderzijds kenmerkt zich door een onwerkelijke gruwelijkheid en een welhaast ziekelijke verveling, terwijl de slappe Aramot geen idee heeft wat zich allemaal afspeelt in het eens zo rustieke Ebbebos.Als dan ook nog Henny Donkers ten tonele verschijnt, is de chaos compleet. ‘Industry of Love’ is een voorstelling die poogt de mythe van wilskracht aan de kaak te stellen, zonder daarbij bepaalde tendensen uit het oog te verliezen. Maar schijn bedriegt…

Opgenomen in 2004.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=yGFNltUlf_0

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 2004
Duration 219 min
Subtitles