DVDinlay01Najib Amhali dacht het een jaartje rustig aan te kunnen doen. Maar zijn tegenstanders denken daar heel anders over. Met smerige complotten, hypergeavanceerde wapens en dodelijke virussen brengen ze zijn leven voortdurend in gevaar. Een femme fatale kruist zijn pad, zijn huis wordt vakkundig gesloopt en hij wordt gevangengenomen en gemarteld door de gevreesde Dikke Man. Hij dreigt te bezwijken op het slagveld dat zijn

eigen leven is geworden.

Maar uiteindelijk komt alles goed.

Met veel vaart, grappen en een flinke dosis zelfspot vertelt de cabaretier in Alles Komt Goed aangrijpende verhalen die uit zijn leven gegrepen zijn.

Opgenomen in 2012.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Pq7_-AnBo1g

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0 + 5.1
Ratio 16:9
Year of recording 2012
Duration 153 min.
Subtitles