Xander_2D_hi

Xander De Rycke - zijn derde show_3D_lo

 

 

 

 

 

 

 

Xander De Rycke is, zowel in stijl als inhoudelijk, de meest gedreven en talentvolle stand-up comedian van de nieuwe generatie. Hij leeft en ademt comedy en brengt veruit de meest originele humor. Hij werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2007 de finale won van de Comedy Casino Cup op Canvas en daar o.a. Philippe Geubels en Iwein Segers achter zich liet.
Pers én publiek waren het eens dat “Uw zoete 666” één van de sterkste debuutvoorstellingen in Vlaanderen was en met “Mijn zwarte parade” bewees hij moeiteloos een blijver te zijn. Met “Zijn derde show” komt Xander aan het einde van zijn onheilige triologie. Hoe het hierna verder moet, weet niemand. Er rest hem dan ook niets anders dan af te sluiten met een grote knal, veel drama, brokstukken en wat schuine moppen. Fasten your seatbelts, maak u klaar voor Xander zijn dénouement!

Ging die eerste show nog over zijn jeugdjaren, dan werd de tweede gekenmerkt door Xanders’ passie voor gaming en films. Maar in zijn derde show is Xander volwassen geworden. Hij kocht en verbouwde een huis, moest naar het containerpark, gaat zoals elke goede vlaming naar de frituur en heeft 4 katten en een vast lief. Voer voor voldoende universele onderwerpen voor een breed publiek waar iedereen – jong en oud – zich direct moeiteloos in herkent. Weg met de mopperaar, welkom aan een bijzonder grappig en uitgekiend observator.

Rights:  Regions:
DVD  World
VOD  World
TV  World
DIGITAL  World
MOBILE  World

 

Specs:  
Definition  HD
Audio  2.0
Ratio  16×9
Year of recording  2014
Duration  160 min
Subtitles