BERT_2D_lo

Bert kruismans - vaderland bertitude _3D_lo

 

 

 

 

 

 

 

Als in: Het land dat wij van onze vaders geërfd hebben? Bestaat dat eigenlijk nog? Bert Kruismans is op zoek naar het antwoord. «Ondertussen hebben mijn zonen de leeftijd waarop ze zich afvragen wat wij aan hun generatie zullen doorgeven. Wat moet ik dan antwoorden?» De afgelopen jaren is allerslimste mens Bert Kruismans intensief op tournee geweest in Franstalig België. Het deed hem kennismaken met een land dat hij alleen kende uit de verhalen van zijn vader en uit vergeelde geschiedenisboeken. Daarom maakt hij een voorstelling over vaderschap, heimwee, geschiedenis, politiek, opvoeding en het verband tussen dat alles.   Het wordt alweer een uniek spektakel. Speciaal voor deze show componeert Bert een aantal nieuwe liedjes die hij ook zelf zal brengen om zo een nieuw genre te lanceren: de stand-upmusical. Tegelijkertijd met de Vlaamse versie brengt Bert ook een Franstalige versie uit: La Bertitude des choses, een unieke kijk op de geschiedenis van dit vreemde land en zijn inwoners.

Rights:  Regions:
DVD World
VOD World
TV World
DIGITAL World
MOBILE

 

Specs:  
Definition HD
Audio 2.0
Ratio 16×9
Year of recording 2014
Duration  101 min
Subtitles  FR