KvK_Jacky_Fontanel_TVOD_cover

‘Soekeloekie’ en de ‘Lange Vingers’, daarvan kent U Droog Brood. Dit cabaretduo bestaande uit Bas Hoeflaak (Sluipschutters) en Peter van de Witte kreeg voor hun voorstelling ‘Dat wordt Oorlog’ unaniem lovende recensies. “Absurdisme van hoog niveau, prachtig vormgegeven en ijzersterk geacteerd” schreef De Volkskrant en gaf vier sterren. “Elke sketch bevat een kern van verdriet en verlangen en dus van hoogstaand leedvermaak” aldus Het Parool die zelfs vijf sterren uitdeelde. Droog Brood is comedy volgens Brits recept, te vergelijken met Monthy Python, Rowan Atkinson, Alan Partridge, etc. Maar dan zonder ondertiteling. Niet te missen.

Rights:  Regions:
DVD  World
VOD  World
TV  World
DIGITAL  World
MOBILE  World

 

Specs:  
Definition  HD
Audio  2.0
Ratio  16×9
Year of recording  2014
Duration  51 min
Subtitles