rooyackers kamps en kamps - 1 en 2

Zij sloten zich aan bij het agentschap Hummelinck Stuurman en begonnen te schrijven aan hun eerste, titelloze, theaterprogramma, dat een snelle mix werd van absurdisme, mime, muziek en dans. Ze gaven zelf de term zapcabaret aan hun stijl, vanwege de korte stukjes, die in hoog tempo opvolgden.

Op 5 november 2001 ging hun tweede voorstelling Rooyackers, Kamps & Kamps 2 in première. Dit programma had meer verhaal en werd gespeeld rond een bank, die de barrière vormde tussen de wereld voor en de wereld achter de bank. Het grootste verschil tussen het eerste en het tweede programma, was dat vanaf het tweede programma duidelijk gebruik werd gemaakt van een decor.

Rights:  Regions:
DVD  World
VOD  World
TV  World
DIGITAL  World
MOBILE  World

 

Specs:  
Definition SD
Audio  2.0
Ratio  4×3
Year of recording  ’99 & ’01
Duration  50 & 49 min
Subtitles