KvK_Jacky_Fontanel_TVOD_cover

“Een cabaretprogramma op basis van een roman; het was nog niet gedaan. In 2011 zag “”Het Wonderlijke Leven van Jackie Fontanel”” het levenslicht; tegelijk verschenen de cabaroman en de voorstelling. Van Kooten verhaalt over een jongen die het leven en de spirit van zijn zeevarende opa probeert na te streven. Met swingende nummers in jaren ’20 stijl en hilarische, overzeese types. Deze jongeman zit in het goede lichaam maar in de verkeerde tijd. Hij fantaseert over New York City in de roaring 20’s en varen met de oude Holland Amerika Lijn. Hij droomt van écht avontuur, zonder navigatie en doen alsof, maar puur op gevoel en met het hart, zoals zijn grootvader deed. ‘Het Wonderlijke Leven van Jackie Fontanel’ werd in 2012 genomineerd voor ‘meest indrukwekkende theaterprogramma’ (de Poelifinario) en ontving louter 4 sterren recensies in alle grote kranten. ”

Rights:  Regions:
DVD  World
VOD  World
TV  World
DIGITAL  World
MOBILE

 

Specs:  
Definition  HD
Audio  2.0
Ratio  16×9
Year of recording  2013
Duration  ? Mail sander.vantil@pias.com
Subtitles