joost vandecasteele - in onaanvaardbare staat

joost vandecasteele - in onaanvaardbare staat 3D

 

 

 

 

 

 

 

 

Joost Vandecasteele is naast columnist voor De Standaard en auteur ook komiek.

Na Otaku keert Joost Vandecasteele terug met In onaanvaardbare staat. In een periode waar zij die comedy te flauw vinden niet komen kijken en zij die comedy adoreren enkel herkenbare humor willen, is het tijd voor iets anders. Iets tussen het politieke en het persoonlijke, het perverse en het poreuze. Een voorstelling over de periode tussen de gemeenteraadsverkiezingen en de Vlaamse ontvoogding, een one man ding over een man en dingen.

 

Rights:  Regions:
DVD  World
VOD  World
TV  World
DIGITAL  World
MOBILE  Wold

 

Specs:  
Definition  HD
Audio  2.0
Ratio  16×9
Year of recording  2014
Duration  ?? mail sander.vantil@pias.com
Subtitles