HANSOLO_BEDANKT_POSTER_20150814_V02SPcheckhan solo bedankt - 3D

 

 

 

 

 

 

 

 

Han Coucke mat zich enkele jaren geleden het alterego Han solo aan, waarmee hij zich profileerde als de eerste extreem-rechtse komiek van Vlaanderen (een titel die je met een serieuze korrel zout moest nemen).

Met zijn shows “Racist” en “Multikul” stond hij op de barricades, ging hij zijn volk voor, reikte hij oplossingen aan de verziekte politiek en bracht hij komisch heil om de gemoederen te bedaren…

Moet Han solo daarvoor bedankt worden? In principe niet. Maar hij zou het wel appreciëren…

In “Han solo bedankt!” krijgt het publiek de ultieme kans om Han solo te bedanken voor zijn jarenlange maatschappelijke inzet. In een decor waar de ‘Merci’ van afdruipt, krijgen we tonnen dubbele bodems, kilometers diepgang en een nog luider roepende Han Solo, alleen zo kan hij werken aan een betere wereld.