An Nelissen - MannenMonoloogAn Nelissen - MannenMonoloo_3D

 

 

 

 

 

 

 

Binnen 5 miljoen jaar zijn mannen helemaal uitgestorven! Daarom doet An Nelissen in haar 10de soloproductie een warme oproep om de man te redden.

Want wat zouden we doen als mannen niet zouden bestaan? Of wat zouden we niet doen, als er geen mannen meer zijn? Ja, mannen: het is zover, een feministe neemt het voor jullie op. Dat we dat nog mogen meemaken!

Deze show is een registratie van één van die heerlijke avonden, in een volle Arenbergschouwburg.

Met haar spraakmakende “Vaginamonologen”, “Menopauzemonoloog” en “Moedermonoloog” lokte An tienduizenden toeschouwers naar de zalen en deed ze de mensen lachen met taboe-onderwerpen en situaties. Dankzij herkenbare en persoonlijke verhalen slaagt zij er in om een verrassende kijk op het leven te bieden.