veerle malschaert - ecodiva 2D

veerle malschaert - ecodiva

 

 

 

 

 

 

 

 

Veerle Malschaert heeft de voorbije jaren haar sporen verdiend in het comedy- en theaterland­schap. Na jaren ervaring als actrice in theater en televisie, als comédienne in cabaretgroepjes en 2 avondvullende onewoman comedyshows, met lovende reacties van zowel publiek als pers, is het tijd voor een 3de avondvullende onewoman comedyshow: EcoDiva!

We kunnen er niet meer omheen. De wereld draait door en wij ook. Dus Veerle Malschaert wil een voorbeeld stellen! Misschien niet het allerbeste voorbeeld, maar wel het leukste.

Een voorbeeld voor haar kinderen, haar buren, haar 3456 facebook-vrienden, die andere 7 miljard mensen en zelfs helemaal speciaal voor u!

Als slachtoffer van de consumptie-maat­schappij recycleert EcoVeerle alles gaande van haar stofzuiger tot haar ex-partner. Deze self-made woman is persoonlijk en am­bachtelijk. Ze is biologisch afbreekbaar én duurzaam. Ze leeft actief en rookt graag passief. Ze gaat back to basics, maar wel online en op naaldhakken. Ze steekt meer rock en rol in de biobitch en meer humor in de soyaseut. Ze stopt de diva in de eco en de eco in de diva! In deze show zal Veerle vertellend, zingend, dansend, vallend, opstaand, grappend, grie­nend, grollend, gierend de wereld redden! Samen met ù! Uw gelukshormoon zal aanzienlijk groeien tijdens deze feelgood-experience.

Na deze show:
zal u nooit meer dezelfde zijn.
zal u een beter mens zijn.
en zal u nòg langer en nòg gelukkiger leven!
Voor iedereen die niet meer weet van welk hout een pijl gemaakt,
EcoDiva will save your soul!