william boeva - megalomaan_1william boeva - megalomaan 3D

 

 

 

 

 

 

 

 

Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen. Gewapend met een 5 cm hoge kuif, een kunstheup én een handvol grappen trok hij in 2009 richting comedycafé The Joker om er vervolgens keihard op zijn bakkes te gaan. Maar William had van het podium geproefd en zette door.

Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen. Gewapend met een 5 cm hoge kuif, een kunstheup én een handvol grappen trok hij in 2009 richting comedycafé The Joker om er vervolgens keihard op zijn bakkes te gaan. Maar William had van het podium geproefd en zette door.

Hij kreeg intensieve coaching van Han ‘Solo’ Coucke –regisseur van o.a. Philippe Geubels. Samen schreven & schaafden ze aan Boeva’s materiaal tot enkel het beste goed genoeg was voor een allereerste avondvullende comedyshow met alles erop en eraan.

Als een ware stand-upper geeft William Boeva in Megalomaan zijn eigen klare kijk op de wereld. Hilarisch in zijn bevindingen én messcherp voor zowel de aanstarende medemens als zichzelf. Met een mond groter dan ’s mans gestalte wil hij de mensen zijn soort leren kennen. Want misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden…