Claudia de Breij - iClaudia _571x800Voordat de virtuele wereld de overhand krijgt, wil Claudia de Breij in haar theatervoorstelling ‘iClaudia’ nog een keer met u meemaken hoe het ook weer was, vroeger. De gezelligheid dat echte mensen in een zaal gingen zitten, dat iemand op een podium ging staan en dat er “Echte Dingen Gebeurden”. Even ontsnappen aan sms, email en bloggen.

Claudia de Breij heeft haar twijfels bij de huidige virtuele leefstijl, waarbij Hyves, Twitter en MSN het leven lijken te bepalen. In haar voorstelling ‘iClaudia’ wil ze daarom terug naar de werkelijkheid, de basis. Met drie muzikanten, vier instrumenten, een podium. Niet meer en niet minder.

‘iClaudia’ is, na ‘De Wilde Frisheid’, ‘Claudia Zuigt’ en ‘Hallo Lieve Mensen’ alweer de vierde theatervoorstelling van Claudia de Breij.

Opgenomen in 2009.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=cUIPWuQTXSA

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2009
Duration 112 min.
Subtitles