Cover DVD Johan Goossens“Het is zijn derde show. Hoog tijd om ze te leren kennen. De mensen. En Johan Goossens doet echt zijn best. Zo solliciteerde hij bij een ROC. Of hij ervaring had, vroeg de directeur. Nee. Een diploma dan? Ook niet. Mooi. Of hij de volgende dag kon beginnen. Zo leer je de mensen kennen. Een jaar lang gaat Johan door poortjes naar zijn werk. Van de jongeren die hij lesgeeft, heeft de helft een taakstraf. En de rest een enkelband. Boeken? Nooit van gehoord. Niemand een pen op zak. Wel een pistool. En Johan? Johan mag de jeugd ’t kofschip uitleggen… Leer hem de mensen kennen. Ondertussen leren steeds meer mensen hém kennen. De winnaar van de jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Groninger Cabaret Festival. ‘Soft, innemend en snoeihard,’ volgens het Dagblad van het Noorden. ‘In de liedteksten toont Goossens zich een meester,’ aldus de Volkskrant. Ken je hem nog niet? Hoog tijd! “