309-95824-Micha Wertheim Affichebeeld met tekstMicha Wertheim grossiert in slimme grappen en aarzelt niet zijn publiek met dubbele bodems in verwarring te brengen. Wie een moraal wil, mag daar zelf naar op zoek gaan, want als Wertheim ergens een hekel aan heeft dan zijn het voorgekookte meningen.

Micha Wertheim Voor Je Het Weet is al weer de zesde voorstelling van deze tegendraadse theatermaker. Waar die voorstelling over gaat is bij deze voorstelling minder belangrijk dan ooit.

Het antwoord is altijd minder spannend dan de vraag. Als je nog niet weet waar je uit zal komen, is alles mogelijk. Dus waarom verklappen waar de voorstelling over gaat? Voor je het weet heb je de kaartjes in huis, voor je het weet zit je in de zaal, voor je het weet is het begonnen en voor je het weet is het weer voorbij.

Geniet van de onzekerheid, want laten we wel wezen, als je het eenmaal weet, slaat de verveling toe. Daarom: Micha Wertheim Voor Je Het Weet.