def-def-artwork-tineke-schouten-moet-niet-gekker-wordenMoet Niet Gekker Worden! was een van Tineke’s meest succesvolle en vooral door het publiek meest gewaardeerde theatershow. Van 2012 tot 2014 was haar 21ste avondvullende programma maar liefst 250 keer te zien in de Nederlandse Theaters. Zoals we van de koninging van de typetjes gewend zijn, voert Tineke tal van kleurrijke karakters als Bep Lachebek, de Puber en niet te vergeten Pluisjes met haar Real Doll op, die u trakteert op bijzondere invalshoeken, zodat u nu eens met een glimlach tegen het leven van alledag aankijkt. In de Artiestenparade zitten een aantal wereldsterren waar menig concertganger zijn vingers bij af zou likken. En natuurlijk ontbreekt Tineke’s multifunctionele live-orkest niet. Moeiteloos volgen zij deze vakvrouw van hilarische sketches naar kleine mooie luisterliedjes. En dat allemaal voor de prijs van 1 dvd: Het Moet Niet Gekker Worden!