image329

Een paar hooggehakte schoentjes staan uitgelicht op het podium klaar voor het cabaretduo Hanneke Drenth en Anne van Rijn. De voorstelling ´Hijgende Hakken´ wordt meteen letterlijk waargemaakt nadat ze eerst op blote voeten het lied ´Walking in the fields of love´ hebben gezongen. Want daar gaat het over in dit programma. Hoe is het gegaan met de positie van de vrouw door de jaren heen. Flitsend wordt dat gebracht met mooie tweestemmige liedjes en vele slapstickachtige sketches, soms met weinig of geen tekst. Dat is dan ook niet nodig, mimisch zijn beide dames echt uitstekend. Dat is niet iets wat je zomaar kunt neerzetten, hier zijn goed geschoolde artiesten aan het werk die op een humoristische manier de verschillende tijdsbeelden neerzetten.

Opgenomen in 2008.

Trailer:   http://www.youtube.com/watch?v=zOMDHKnZ3Hc

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 2008
Duration 90 min.
Subtitles