RoddeltEls de Schepper Roddelt ging op 13 november 2009 in première in de Lotto Arena te Antwerpen, dit was de eerste keer dat iemand zot genoeg was om een theatervoorstelling in een dergelijke zaal te brengen. Het was een groot succes, 2 avonden na elkaar speelde Els haar “Roddelt”-voorstelling voor ± 5.000 personen. Er volgde nog tot december 2010 een tournee door Vlaanderen in zowat alle belangrijke culturele centra en grote schouwburgen.

Roddelen is plezierig. Het is ook heel gezond. Het is een uitlaatklep en je bestaat als er over je wordt gepraat. Kunnen we echter nog wel communiceren we met elkaar? En hoe deden dat vroeger ook alweer? Geen show van weinig woorden. Ze gaat zoals gewoonlijk geen onderwerp uit de weg en zingt over alle belangrijke onderwerpen van het leven, met name: “slapen, seks, eten, drinken, tateren en af en toe eens goe kunnen gaan kakken”.

Opgenomen in 2010.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=HpIULceAqg0

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 2010
Duration 163 min.
Subtitles