0_NGAM_DVD_3DIn haar elfde (!) avondvullende onewomanshow timmert Els de Schepper vrolijk verder aan de unieke weg die ze ruim twintig jaar geleden is ingeslagen. Nu eens met een vette knipoog, dan weer zonder omwegen vertelt ze over de kantelmomenten waarmee ieder van ons wordt geconfronteerd op de kruispunten van het leven. Heel vaak is dat om te gillen van het lachen, want die kruispunten van tegenwoordig zijn meestal rotondes waar je niet wijs uit raakt en die amper moeten onderdoen voor de gemiddelde kermisattractie. Het bestaan als roetsjbaan: traag omhoog, pijlsnel naar beneden en vice versa. De ene keer krijg je kriebels in je buik, het volgende moment draait je maag zich om. Spannend!

Opgenomen in 2012.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=SwMNJVLU3oM

Specs:  
Definition SD / HD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2012
Duration 136 min.
Subtitles