Vaginamonologen.inddan nelissen - vaginamonologen 3d

 

 

 

 

 

 

 

An Nelissen bracht in 2002 haar versie van de wereldwijde taboedoorbrekende hit ‘De Vaginamonologen’ uit en maakte er een heel persoonlijke show van. An kleurde de verhalen van Eve Ensler over de verhouding van vrouwen met hun vagina in met anekdotes die ze tijdens de uitgebreide toernee hoorde en liet het publiek tussendoor ook ontspannen met eigenzinnige versies van wereldberoemde liedjes die ze ‘het foefjessongboek’ doopte. De voorstelling werd door pers en publiek stormacting onthaald. An Nelissen was de enige performer ter wereld die de toestemming kreeg om ‘De Vaginamonologen’ solo te brengen, net zoals auteur Eve Ensler haar voordeed bij de creatie. En met reden. In 3 seizoenen kwamen meer dan 80.000 mensen kijken naar een van de 206 voorstellingen die ze speelde. In 2005 speelde An als klap op de vuurpijl een performance van de tekst samen met o.a. Annie Lennox en auteur Eve Ensler zelf.

Opgenomen in 2002.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=BURSEPY37vs

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2012
Duration 109 min.
Subtitles