PERC_LIJF A0_260707.inddan nelissen - het goede lijf 3d

 

 

 

 

 

 

 

Voor het enige echte officiële vervolg op ‘De Vaginamonologen’ vroeg An Nelissen twee collega’s om mee aan de kar te trekken. Samen met Janine Bisschops en Mitta Van der Maat, maakte ze ook van deze tekst van Eve Ensler weer een heel persoonlijke bewerking. Vlaamse vrouwen herkenden zich onmiddellijk in de zorgen over hun lichaam van de 10 personages die de rascomediennes hier op de planken zetten. Sommige quotes zijn ondertussen uitgegroeid tot regelrechte klassiekers op het internet, zoals die van het zwaarlijvige Bernadetje: ‘Dikke meisjes pijpen het beste, wij slikken altijd, alles.’ De voorstelling veroorzaakte altijd weer een enorm samenhorigheidsgevoel bij de vrouwen in de zaal. En ongetwijfeld voelt ook u zich minder eenzaam als u ernaar gekeken hebt.

Opgenomen in 2006.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=rBnvu5uP0VU

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2012
Duration 130 min.
Subtitles