1232_BertKruismans_DVD_sleeve.indd‘X-factor’, ‘Idool’, ‘Het leven zoals het is’, het lijkt wel of iedereen beroemd wil worden. Elk jaar genieten duizenden gewone mensen van hun eigen ’15 minutes of fame’ in quizzen, straatinterviews en talentenjachten om daarna te ontdekken dat wereldroem in Vlaanderen toch niet zo evident om dragen is. Nog moeilijker blijkt het om ex-BV te zijn, dat weet niemand beter dan de ex-slimste mens Bert Kruismans.

Bert Kruismans en co-auteur Peter Perceval kennen het BV-wereldje van binnenuit door hun werk in de media en maken vanuit die ervaring een bevattelijke gids voor iedereen die beroemd is, denkt het te zullen worden of het heel graag zou willen zijn. Via een pak sappige anekdotes over het leven achter de schermen van het Vlaamse glamourland, maken ze het publiek wegwijs in het leven als idool. Geen potje blijft gedekt.

Opgenomen in 2007.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=WdomixVD3Bg

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2007
Duration  –
Subtitles