3PEES_DVD_BERT_inlay.inddBert Kruismans pakt het laatste taboe aan: geld. Want, wie zegt dat hij voor geld niet te koop is, heeft simpelweg zijn prijs nog niet gehoord. En wie eindelijk binnen is, is meestal zo bang dat hij amper nog buiten komt. Want wie praat er graag over geld? Misschien wel over dat van een ander, maar over dat van onszelf? Wie het niet heeft, wil het heel graag. Wie het wel heeft, krijgt er vaak problemen mee. Geld doet rare dingen met een mens. En een mens doet rare dingen met geld.

 

 

In ‘Geen gezeik, iedereen rijk’ geeft Bert zijn eigen visie op de financiële crisis, de kleine aandeelhouder en de graaicultuur. Maar hij onderzoekt ook waar we ons geld allemaal aan uitgeven en waarom. Het levert ruim een uur 45 minuten herkenbare comedy op over de absurde uitwassen van het menselijk gedrag. Van nouveau riche, die zweren bij golfen, tot ex-klasgenoten die op een reunie proberen te pochen met hun allernieuwste statussymbool: een jonge vriendin.

Opgenomen in 2011.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Ka5Xwk1wbhs

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2012
Duration 420 min
Subtitles