Alex Agnew Ka-Boom dvd hoesAlex Agnew - Kaboom -3d

 

 

 

 

 

 

 

Alex Agnew won in 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het prestigieuze Leids Cabaret Festival. Hij won zowel de juryprijs als de publieksprijs.

Alex is het product van een Engelse vader, een Limburgse moeder en een overdosis (actie)films, superhelden, strips en veel muziek. Geen rustige, diepintellectuele humor, maar proud to be loud. Kortom, onvervalste rock’n’roll comedy! Razendsnel en zonder nuance, vertelt hij over zijn jeugd, muziek, films. Het imiteren van stemmen en geluiden bleek sowieso één van de sterke kanten van deze stand-up comedian te zijn. De manier waarop hij de liefhebbers van heavy metal op de hak nam, was niet alleen knap, maar ook hilarisch.

Opgenomen in 2006.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=aoZnclbWJhg

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2006
Duration 140 min
Subtitles