Herman Finkers - Dat heeft zo'n jongen toch niet nodigHerman Finkers. Dat heeft zo’n jongen toch niet nodig. Volkskrant: Superieure banaliteit van Finkers: ‘Hij heeft nog steeds niets te melden en dat doet hij fantastisch.’ Parool: ‘Genadeloos laat Finkers zien waar het hem allemaal om te doen is: niks.’Utrechts Nieuwsblad: ‘Finkers behoort tot de hele kleine groep mensen die al leuk zijn wanneer ze alleen maar een vergiet op hun kop zetten.’Eindhovens Dagblad: ‘Finkers…schuwt een portie beschaafde onderbroekenlol allerminst.’Finkers in zijn show: ‘Nu kunt u wel zeggen dat mijn programma geen diepte heeft, maar ik kan zo een hele serie dieptepunten opnoemen.’Dat heeft zo’n jongen toch niet nodig is het zevende programma van Herman Finkers, opgenomen in Schouwburg Orpheus Apeldoorn.

Opgenomen in 1994.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=BrDK2yg-tB4

Specs:  
Definition SD
Audio Dolby Digital Stereo
Ratio 4:3
Year of recording
Duration 122 min.
Subtitles