Herman Finkers - Meisje van de slijterijHet meisje van de slijterij: Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen: in Almelo is altijd wat te doen’. Een van de meest bekende uitspraken van Herman Finkers. Herman Finkers houdt zich sinds 1979 bezig met het bedenken en uitvoeren van theaterprogramma’s. Zijn programma’s laten zich moeilijk omschrijven. Het best werd hij waarschijnlijk omschreven in het Utrechts Nieuwsblad: ‘meester van de dubbele clou”geestige overdaad die niet schaadt’ , ‘subliem slap gelul’. Het meisje van de slijterij is het vijfde programma van Herman Finkers, opgenomen in de Stadsschouwburg Groningen.

Opgenomen in 1987.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=uEt0eXXunX4

Specs:  
Definition SD
Audio Dolby Digital Stereo
Ratio 4:3
Year of recording 1987
Duration 95 min.
Subtitles