Herman Finkers - Kalm aan en rap een beetjeEr gaat niets boven Groningen. Maar in zekere zin geldt dat ook voor Vaals. Dat dat inderdaad zo is bleek maar weer eens toen we op de top van de Vaalserberg Herman Fillekers, de bekende cabaretier uit het Hoge Noorden, aantroffen. Hij vertelde ons waarom hij naar Zuid-Limburg was gekomen: “Mijn humor is erg vermoeiend en daarom kom ik de accu opladen in uw prachtige streek. Het was een hele klim!” grapte de komediant. En we konden ons goed voorstellen dat hij aan een welverdiende vakantie toe was. – Riet, VVV-Vaals. De theatershows zijn opgenomen in De Twentse Schouwburg, Enschede.

Opgenomen in 2000.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mDUmo4mAWk0

Specs:  
Definition SD
Audio Dolby Digital Stereo
Ratio 4:3
Year of recording 1998
Duration 280 min.
Subtitles