nee dan lourdes jpgHet lijkt dan toch door te gaan. Een nieuwe attractie in het dorp. Ondanks enkele bezwaarschriften en verzet van slager Scheltens, is de tijd van kneuterige dorpsgezelligheid met jaarlijks terugkerende evenementjes voorbij. Het moet groter, sneller en vooral moderner. Misschien dat adviesbureau Hekkelstein, de Vries, Krombach, Tesseling, Jongejans openheid van zaken kan geven. Nee, niet om het plan er door te drukken, maar gewoon even om alle voordelen op een rijtje te zetten tijdens een goudeerlijke inspraakavond. Laten we wel zijn; zij die hun klederdracht niet af durven gooien zullen eeuwig aardappelsschillend verstoten blijven van verlichtend plezier.

Opgenomen in 2005.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=_21x6yaq6r4

Specs:  
Definition SD
Audio Dolby Digital Stereo
Ratio 4:3
Year of recording 2005
Duration
Subtitles