Geluk zit in hele grote dingen jpgHet is natuurlijk niet echt netjes wanneer een boordeelhouder het vuurtorenlicht aan flarden schiet.

Er heerst ruzie en verwarring. Want hoelang is postbode Rudolph nog bereid de loodzware vuurtorenlampen op z’n fiets te vervoeren? En zingen de Urker Mossel Mokkels nou traditioneel bij de vuurtoren of tussen het rode pluche? En hoe moet het verder met de bordenjongleur uit het Chinese Staatscircus? Drank en jongleren gaan toch niet samen?? Wint Sven Svendsonsons opnieuw de vleesprijs in het bordeel tijdens het kunststoten en is het zinnetje “nee, er is echt niets lieverd” inderdaad het begin van oeverloos gezeik?

Opgenomen in 2002.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=070XNMwBEkk

Specs:  
Definition SD
Audio Dolby Digital Stereo
Ratio 4:3
Year of recording 2002
Duration 118 min.
Subtitles