fijne nuances jpgAl bijna zeven dagen is Bert wakker gebleven. En dat moet ook wel, anders wordt hij veranderd in een pompoen. Zulks is hem, in een droom, verteld door het meisje van zijn dromen. Blijft hij wakker dan komt ze; maar anders…

Het is dus zaak voor Visscher deze laatste en moeilijkste avond de ogen open te houden. In een fraai decor (deels overgenomen van een bekende Nederlander) Gaat Visscher zich te buiten aan clowneske topsport. Van de eerder aangekondigde momenten van rust is niets te merken, of vallen ze door de snelheid gewoon niet op? Bertje Vis probeert tot half elf niet om te vallen van de slaap en verwikkelt zichzelf in onmogelijke situaties. De wekkerradio kruipt naar half elf; haalt hij het en komt zij; de schone prinses of wordt het de pompoen?

Opgenomen in 1994.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=T59BAVUMF4I

Specs:  
Definition SD
Audio Dolby Digital Stereo
Ratio 4:3
Year of recording
Duration 110 min.
Subtitles