Jan Jaap van der Wal - Onderbewust _571x800Na Wim Kan, Freek de Jonge, Lebbis en Jansen en Youp van’t Hek neemt Jan Jaap van der Wal dit jaar de oudejaarsconference voor zijn rekening. Scherp, actueel en als het moet confronterend. Want onderbewust weet iedereen eigenlijk ook wel hoe het zit en dat mag best eens gezegd worden. De show is opgenomen in het stadsschouwburg in Groningen. Op een speciaal rond podium, met publiek aan alle kanten speelde Jan Jaap een memorabele Oudejaars. Meer dan 2 miljoen mensen hebben op Oudjaarsavond gekeken en genoten van Jan Jaap. Op de dvd versie van Onderbewust staat materiaal dat niet op TV is uitgezonden.

Opgenomen in 2008.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MYyhgo9lMUw

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2008
Duration 75 min
Subtitles