image144

‘Lekker hard lachen met oliebollen’ is een vrolijke conference over een bijzonder jaar. Onder de kroonluchters uit de failliete boedel van The Entertainment Group vertelt Jan Jaap van der Wal over een failliet Nederland. Een Nederland waar zelfs een 13-jarig meisje dit jaar van wilde wegvaren. Op zoek naar de helden van dit jaar brengt Jan Jaap ons met veel grappen langs de vele ontluisterende hoogte- en dieptepunten. Wat is er allemaal omgevallen en wat staat er nog? Wie is de held van het jaar: Obama, Jan Smit, of toch Hero Brinkman? Een mooie avond vanuit Leeuwarden  over beschaving en de grote omwenteling. En over oliebollen, hele goede oliebollen. Want bij ‘Lekker hard lachen met oliebollen’ gaan we lekker hard lachen, met oliebollen.

Opgenomen in 2010.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Y0xOYz3eOe4

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0 + 5.1
Ratio 16:9
Year of recording 2010
Duration 75 min
Subtitles