Comedytrain Deel3 PackshotIn 1990 richt Raoul Heertje Comedytrain op. Een collectief met als doel comedytalent te trainen. Comedytrain dus.

Slechts bij hoge uitzondering worden televisiecamera’s

toegelaten op trainingscomplex Toomler in Amsterdam. De plek waar vele grote namen de fijne kneepjes van het vak hebben geleerd.

Op deel 3 uit de reeks Comedytrain Presenteert…:

  • Howard Komproe: Is een van de bekendste comedians van de Comedytrain, en treedt al jaren solo op in de theaters. Daarnaast staat hij geregeld nog op het podium van Toomler.
  • Emilio Guzman: Is hard op weg om even bekend als zijn broer Javier te worden. Emilio leerde het vak in Toomler, en won dit jaar de publijksprijs op het Leids Cabaretfestival.
  • Thijs van Domburg: Won in 2002 het Groninger Studenten Cabaret Festival, en haalde vorig jaar de finale van het Leids Cabaret Festival. Ook is hij actief voor Dit Was Het Nieuws en Spijkers Met Koppen. Tourt komend jaar voor het eerst solo langs de zalen.
  • Stefan Pop: Gaat ook vanaf september een solovoorstelling spelen. Dit jonge talent werd tweede op het Leids Cabaret Festival in 2009, waardoor hij snel bekender wordt in de cabaretwereld.

Opgenomen in 2010.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=RymigK6onME

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0 + 5.1
Ratio 16:9
Year of recording 2010
Duration 120 min
Subtitles