CT2 buitenzijde omslagOnder regie van Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal, is het wederom gelukt om de magie van pure stand-up in Toomler te vangen en over te brengen op televisie. Dit jaar werden vier Nederlandse comedians uit de Comedytrain-stal opgenomen, en daarnaast ook drie comedians van internationale allure die regelmatig in Toomler te gast zijn. Ook wordt de uitzending met Sander van Opzeeland uit de eerste reeks Comedytrain Presenteert…uit 2007 herhaald.

Onder regie van Doesjka van Hoogdalem en onder artistieke begeleiding van Jan Jaap van der Wal, is het wederom gelukt om de magie van pure stand-up in Toomler te vangen en over te brengen op televisie. Dit jaar werden vier Nederlandse comedians uit de Comedytrain-stal opgenomen, en daarnaast ook drie comedians van internationale allure die regelmatig in Toomler te gast zijn.

Opgenomen in 2008.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MxDNcVWO-_c

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0 + 5.1
Ratio 16:9
Year of recording 2008
Duration 120 min
Subtitles