Eric-van-Sauers--liegt&SmulDeze dubbel DVD bevat twee hilarische theatershows van Eric van Sauers: “Liegt” en “Smulpapen”. In 2007 trad Van Sauers met een aantal collega’s van de Comedytrain op tijdens het Fringe Festival in Edinburgh. Ze waren een ongekend succes. Zijn Engelstalige optreden vind je als bonusmateriaal op deze dubbel DVD!

Eric van Sauers was één van de eerste leden van Comedytrain, het Amsterdamse stand-up gezelschap, opgericht door Raoul Heertje. Zijn stand-up ervaring doet zich gelden bij het Camerettenfestival 1997 dat hij glansrijk wint.

Na drie theaterprogramma’s wint Eric van Sauers in 2005 met zijn vierde theaterprogramma “Liegt” de cabaretprijs ‘De Neerlands Hoop’. De jury was lovend: “sterke grappen, verrassende wendingen, relativerende kwinkslagen, cynisme en opnieuw heel veel zelfspot.”

Opgenomen in 2008.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=n52RAo0qu3Q

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2008
Duration 171 min.
Subtitles