image198

Op het eerste gezicht lijkt Hans Dorrestijn dezelfde zwartkijker als vroeger, maar als je goed kijkt verschijnt er af en toe een lach op zijn gezicht. ‘Dorrestijn lacht’, zo zou dit programma ook kunnen heten. Samen met pianist en componist Martin van Dijk speelt hij ‘Cirkels’. Duidelijk is dat dit charmante, kameraadschappelijke duo er veel schik in heeft. Bovendien is de muzikale variatie in dit programma groter dan ooit.
In prachtige gedichten, liedjes, monologen en dialogen heeft Dorrestijn weer oog voor groot en klein leed. Een zingende fietsdynamo, ontaarde kinderliedjes, een slechte verrekijker, een Limburger… Met veel fantasie opent Dorrestijn voor ons een dierenrijk dat wij nog niet kenden, met krokodillen die van kinderen houden en rechtse konijnen. Samen laten de twee heren deze wonderlijke zaken de revue passeren in een programma dat zowat helemaal rond is.

Opgenomen in 2005.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=D1WsZfWgo2c

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 2005
Duration 83 min
Subtitles