image210

Deze muzikale glamourcomedyquiz wordt gespeeld tussen twee teams van drie bekende Nederlanders/Vlamgingen. Voordat het spel begint, worden de verschillende kandidaten uitgebreid ‘voorgesteld’ aan het publiek. Het waarheidsgehalte van het verhaal dat er bij iedere kandidaat wordt verteld, ligt doorgaans niet erg hoog. Zo wordt Dennie Christian voorgesteld als een geheim agent met een ‘licence to kill’ en is Mark Tuitert Europees kampioen dwergwerpen. Steeds wanneer er een team is voorgesteld, wordt er een lied gezongen voor een van de kandidaten. Doorgaans is dat lied bedoeld voor (een van) de aanwezige dame(s) in het team, een enkele keer (waaronder bij Ad Visser) is het lied voor een heer bedoeld.

Opgenomen in 2007.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Z7-VfwISOnU

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 2007
Duration 270 min
Subtitles