Mike & Thomas - Kerstrevue 2012Wanneer de donkere dagen weer naderen, wanneer de winterdepressie weer over je ligt als een natte klamme deken, wanneer kille hand der sterfelijkheid je weer bij de keel grijpt, is er maar één remedie: De dvd van de sextapes van Paris Hilton. Voorafgegaan misschien door DE MIKE & THOMAS KERSTREVUE! Een kerstpakket bestaande uit 1 duobox Mike en Thomas, een doosje topartiesten assorti, een zakje gedroogde BN-ers en een blik danseressen. Oh, en een blik artisjokharten. De Mike & Thomas Kerstrevue: Voor een natte kerst en een kloppend uiteinde.

 

De opbrengst van deze kerstrevue zal belangeloos ten goede komen aan Het Nationaal Fonds Voor Nieuwe Flatscreens En Grotere Espressoapparaten Voor Mike En Thomas

Opgenomen in 2008.

Trailer:   http://www.youtube.com/watch?v=8drNi0W4Bio

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2008
Duration 100 min
Subtitles