image202

Cabaretduo dat bestaat uit Mike Boddé en Thomas van Luyn. Hoewel ajuinen en look in het Vlaams moppen en onraad betekent, speelde dit niet mee bij het verzinnen van een naam voor hun caberetgroep. Eerst was de naam van hun duo Cabaret Poep en Pies. Thomas van Luyn en Mike Boddé waren ooit, tussen 1928 en 1936, een cabaretduo. Daarna gingen zij hun ‘s weegs. Zij maakten opgeteld zeven soloprogramma’s, werkten voor radio en televisie en deden diverse ditjes en verscheidene datjes. Vooral de ditjes leidden ertoe dat ze elkaar een paar jaar later samen aan de “Kopspijkers”-tafel troffen. Daar besloten zij, dat de legende omtrent Ajuinen en Look maar eens voorgoed ontzenuwd moest worden. Het resultaat is dit ronduit idiosyncratische programma geworden.

Opgenomen in 2007.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AxrwKRnALjs

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0 + 5.1
Ratio 16:9
Year of recording 2007
Duration 73 min.
Subtitles