image200

Mike Boddé en Thomas van Luyn maken theaterprogramma ‘s die zó absurd zijn, dat de enige samenhang die er in te ontdekken is, het absurdisme zelf is. De twee blinken uit in rare samenspraken, maffe liedjes, deraillerende sketches en doen ook in muzikaliteit niet voor elkaar onder.
Zodoende kan een even politiek incorrect als hilarisch nummer gevolgd worden door (opeens) een teder liedje en kan een exploderend quatre-mains de prelude van de finale blijken te zijn. Die dan nog komen moet. In Sex & Drugs & Hoog-Barok maken ze de balans op van 15 jaar cabaret: welke weg legden zij af om van ‘Cabaretduo Ajuinen en Look’ te worden tot ‘Mega-Mike en Mega-Thomas’. Hoe werd Thomas ‘die dunne met die twee piano’s’; en hoe werd Mike uiteindelijk ‘die dikke van de Thomas-show.’ Deze en andere vragen worden met veel muziek en absurdisme te lijf gegaan, en onderweg wordt ook nog even het engagement de definitieve doodsteek toegebracht.
Want het moet nou maar ‘ns afgelopen zijn met die betrokkenheid!

Opgenomen in 2010.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=s5QWASU1N6I

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2010
Duration 90 min.
Subtitles