tatata1Persbericht uit 2002:

Wat je hoort is wat je krijgt. De vijfde van Beethoven. Een stevige opening. Liberg wordt ondersteund door bas en slagwerk, respectievelijk André Versluijs en Martijn Klaver. “Wilt u een liedje over normen en waarden? Krijgt u een liedje over normen en waarden! Doe even mee jongens.” Maar Liberg beperkt zich niet tot het Kruidvat-repertoire. Het mag ook wel eens wat dieper. Er passeert nog veel meer de revue: dialect-pop, klassieke muziek in het voetbal stadion, aandacht voor Nederlandse componisten, de “Bed-top-tien”. Waar is het fout gegaan met normen en waarden? Provo-tijd, de actie Notenkraker, de ontdekking van de pil?

Opgenomen in 2002.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=3dO0-29IX4w

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording
Duration 105 min.
Subtitles