devierjaargetijdenPersbericht uit 1996:

In de show “De Vier Jaargetijden” geeft Liberg zich over. De druk is groot. Je kunt niet tegen de stroom in blijven zwemmen. Het roer is om. Het publiek heeft gekozen voor André Rieu, Helmut Lotti, de Grote Klassieken, Muziek voor Meloenen, Basic Barok, Basic Violin, the Essential Classics. Klassieke cd’s koop je niet meer bij de gerenommeerde platenhandel, maar bij het Kruidvat en zo hoort het ook. “Mozart, alle veerig goed” en het is waar, zij zijn alle veertig goed. Het publiek heeft gelijk. Klassiek is in, Avantgarde is uit. De Parelvissers………, nooit beseft dat het zo mooi was. Die Umwertung aller Werte, zei Nietsche, niet beseffend dat Peter Koelewijn ooit een opera-cd zou produceren. Wie had dat gedacht. Hans Liberg zal muzikaal analyseren hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen. Wat is het geheim van Andrew Lloyd Webber? Lloyd? Hans Liberg en “With the Beatles”. Hoe heilzaam is de werking van Klankschalen, Celestijnse muziek en hogere trillingsniveaus, waarom slaat keelzang uit Kazachstan zo aan en hoeveel blijft er aan een strijkstok hangen. Met klassiekers als Petra en haar Wolff, Zwanenmeer en de Aktie Notenkraker Suite. Liberg speelt daarbij op vleugel, celesta, contrabas, balalaika natuurlijk, virginaal. gitaren en introduceert de eerste vleugel die op internet is aangesloten.

Opgenomen in 1998.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=FNaBgPmeLNg

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 1998
Duration 90 min.
Subtitles