nu ook voor vrouwenPersbericht uit 1995:

In tien jaar heeft de virtuoze, muzikale komiek Hans Liberg zes shows gemaakt. Zes toppers. In zijn zesde show, die wegens groot succes geprolongeerd wordt, richt hij zich speciaal tot vrouwen. Tenminste……, van Liberg mag je alles verwachten. Vast staat dat hij, gezeten achter zijn vleugel, vergelijking gaat trekken tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid, met iedere 20 seconde een grap. Als u hem nog niet eerder heeft meegemaakt, weet u niet wat u overkomt. Voor wie eenmaal plat is dreigt verslaving. De landelijke pers over ‘Nu ook voor vrouwen’: “Liberg is uniek.. een aanwinst voor de Nederlandse humor..’(Algemeen Dagblad),..”Liberg, een van de top-entertainers van Nederland” (de Volkskrant).

Opgenomen in 1995.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=K3fjWLqj83o

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 4:3
Year of recording 2008
Duration 108 min.
Subtitles