image256

Ja, daar is hij dan! Het debuutprogramma van de overtuigende winnaar van zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten! Het juryrapport: “Hij durfde risico’s te nemen, had originele observaties en een krachtige uitstraling.” Wees niet bang voor een eendagsvlieg! Geers is geen onterecht gehypte en vluchtige cabaretier, maar een met levenservaring en theaterkennis en (niet in het minst!) bijzonder veel talent. ONDER CONTROLE  is een programma over dingen die anders zijn dan ze lijken. Macht en dwang zonder dat je er misschien ook maar iets van merkt. Maar één ding is zeker: ook jouw leven zal na dit programma nooit meer hetzelfde zijn. Vincent is er klaar voor. Jij ook…?

Opgenomen 2009.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=77RG7NFaTRY

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2009
Duration 79 min.
Subtitles