image262In zijn eerste stand-up show doet Roué Verveer (Weltevreden op 10, Tequilla, Hints, De tuttels) wat hij het beste kan; Mensen aan het lachen maken!

R.I.P. is een verzameling met hoogtepunten uit zijn twee eerste theatershows “Uit het niets” en “Eigen Vermogen”. Met hilarische anekdotes en met zijn unieke gevoel voor humor wist Roué pers en publiek te overtuigen van zijn bijzondere kijk op de wereld!

Ogenschijnlijk vuurt hij zijn grappen uit de losse pols af, alsof hij ze ter plekke verzint. Als messcherpe verteller en krachtige theaterpersoonlijkheid heeft Roué zich de afgelopen 8 jaar ontwikkeld tot een van de beste stand-up comedians van Nederland……..en dit is nog maar het begin!

Opgenomen in 2006.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=23poxXJUnZM

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0 + 5.1
Ratio 16:9
Year of recording 2006
Duration 50 min
Subtitles