image258

Het gaat goed met Roué Verveer. De Volkskrant vindt hem “verfrissend geëngageerd” en het NRC Handelsblad roemt zijn fantasie: “Hij vuurt grappen ogenschijnlijk uit de losse pols af, alsof hij ze ter plekke verzint.” Geen wonder, want Roué maakt al jaren furore bij de Comedytrain met zijn mooie verhalen en scherpe improvisaties en in zijn theatershows buldert de gulle lach door de zaal.

Maar als het goed met je gaat, neemt de angst om het weer kwijt te raken toe. En dat is precies het verhaal achter ‘Voorwaardelijk vrij’. Verveer prikkelt, stemt tot nadenken, en doet dat met heel veel humor.

Voorwaardelijk Vrij is opgenomen in De Meervaart in Amsterdam.

Opgenomen in 2010.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=qsWpgnqgDhQ

Specs:  
Definition SD
Audio 2.0
Ratio 16:9
Year of recording 2010
Duration 98 min
Subtitles